RSS

Blog

Care sunt cele mai populare și eficiente tehnici de epilare
Care sunt cele mai populare și eficiente tehnici de epilare
Vara se apropie, iar cosmeticienele trebuie să se pregătească cu tehnicile potrivite pentru a obține cea mai catifelată piele pentru clientele lor. La momentul actual, există o mulțime de modalități de a scăpa de părul nedorit rapid și fără prea multă durere, însă câteva dintre acestea rămân preferatele noastre. În acest articol vom prezenta diferitele tehnici de epilare și te vom ajuta să afli de ce este indicat să le aplici în salonul tău
Cum decurge o ședință de epilare într-un salon profesionist
Cum decurge o ședință de epilare într-un salon profesionist
Pentru a obține rezultate deosebite, care să se ridice la așteptările clientelor este esențială folosirea produselor de o calitate superioară, iar procedura de epilare trebuie executată de o cosmeticiană bine pregătită în domeniul ei.
Ceară granule sau ceară de unică folosință? Pe care o alegi în salonul tău?
Ceară granule sau ceară de unică folosință? Pe care o alegi în salonul tău?
Când vine vorba de produse pentru epilat avem la dispoziție o varietate de posibilități, de la tradiționala ceară, până la pasta de zahăr sau IPL. Cu toate acestea ceara a rămas varianta preferată pentru îndepărtarea părului nedorit în marea majoritate a saloanelor datorită costurilor avantajoase și a eficienței procedurii.
Cum obținem cea mai fină piele după epilare?
Cum obținem cea mai fină piele după epilare?
Piele catifelată și fără iritații? Foarte ușor de obținut cu uleiurile și loțiunile speciale după epilare, care sunt absolut necesare pentru a obține rezultatele dorite în salonul tău. Acestea au rolul de a hidrata pielea în profunzime și nu permit petelor de roșeață să apară. Cu toate știm cât de enervate pot fi iritațiile după epilare, de aceea folosire unor produse după procedură, care calmează și revigorează, este un pas ce nu trebuie neglijat sau omis.
Lama de ras vs ceara – Pe care o alegem?
Lama de ras vs ceara – Pe care o alegem?
Epilarea cu ceară este o metodă rapidă, sigură și accesibilă, dar în plus față de epilarea cu lama de ras este mult mai durabilă. Pentru că ceara îndepărtează firele de păr din rădăcină, este mult mai bine și confortabil pentru noi să folosim această metodă.
Ceara film granule – un must have pentru orice salon de epilat în perioada sărbătorilor de iarnă
Ceara film granule – un must have pentru orice salon de epilat în perioada sărbătorilor de iarnă

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar dacă pentru unele persoane înseamnă alegerea cadourilor, pentru saloanele de epilat înseamnă multe programări și aglomerație. Epilarea este un proces ales de majoritatea femeilor, pentru ca întregul look de sărbători să fie perfect. Ceara film de tip granule este indispensabilă pentru orice salon de epilare profesional. 

Acest tip de ceară este preferată datorită versatilității, ceea ce face ca procesul de epilare cu ceară să fie rapid, eficient și nedureros. Datorită numărului mare de comenzi reflectate în agentele de lucru ale cosmeticienelor, este nevoie ca stocul de ceară să fie revizuit. La EpilatPRO oferim atât reduceri săptămânale la produsele de epilat, cât și pachete promoționale care conțin diverse formule de ceară.

Deși este adevărat că o experiență plăcută are mult de-a face cu preferințele personale ale clientului, iar în acest sens nu se pot nega avantajele care diferențiază ceara film granule de alte produse de îndepărtare a părului, inclusiv ceara de corp obișnuită. Hai să aruncăm o privire la avantajele cerii film de tip granule.

Ceara film granule – un ajutor de nădejde în saloanele de epilare

Ceara film granule combină alte ingrediente naturale, cum ar fi vitaminele, mușețelul, levănțica și alte proprietăți menite să facă ceara mai plăcută simțurilor după încălzire. 

Granulele de ceară sunt recomandate pentru zonele sensibile precum fața și zona bikinilor, dar multe dintre ele permit și alte utilizări, pe arii mai mari de piele, cum ar fi axile și spate. Iată o listă de lucruri care fac ca ceara film granule să fie atât de specială.

Ceara film granule – Utilizare facilă 

Granulele de ceară sunt flexibile și versatile, ceea ce le face perfecte pentru a lucra în zone înguste/greu accesibile fără a risipi prea multă ceară în acest proces.

Ceara film granule EpilatPRO – proces de epilare delicat

De regulă, pentru toate formulele de ceară de tip granule pentru corp , ceara nu se lipește de piele la aplicare; aderă doar la firele de păr, făcând îndepărtarea mai ușoară și mai puțin invazivă. Ingredientele folosite in formula lor permit un punct de topire mai scazut care, la randul sau, reduce iritatiile de pe piele. În plus, granulele de ceară capătă după topire o textură cremoasă plăcută, care se simte foarte plăcut pe piele, fără senzația lipicioasă lăsată de alte tipuri de ceară.

Ceara film granule poate fi aplicată de mai multe ori

Dacă după aplicarea cerii există fire de păr rătăcitoare, cosmeticienele pot aplica un al doilea strat fără a risca rănirea pielii.

Ceara film granule - Mai puțină durere

Când utilizați ceara film de tip granule în procesul de epilare, avantajele compoziției sale vor avea ca rezultat mai puțină durere atunci când este timpul să smulgeți stratul de ceară. Pielea simte doar un ușor disconfort atunci când firele sunt smulse de la rădăcină, dar senzația este de scurtă durată, încât majoritatea clienților obișnuiți să nu sesizeze ca procesul este unul dureros.

Ceara film de tip granule – Accesibilitate și versatilitate

În primul rând, ceara film granule este ideală pentru a lucra pe pielea sensibilă fără a provoca arsuri, infecții sau iritații. 

Într-o perioadă cu o varietate de programări, această ceară se potrivește tuturor tipurilor de piele. În funcție de compoziția lor, granulele de ceară pot fi folosite și pe zonele rezervate de obicei pentru alte tipuri de produse pentru îndepărtarea părului, cum ar fi brațele, spatele sau interiorul coapselor dincolo de linia bikinilor. 

La EpilatPRO, cosmeticienele regăsesc o varietate de tipuri de ceară granule, la reducere, astfel ca prețul să fie accesibil și cosmeticienele să își poată actualiza stocurile pentru perioade aglomerate de programări.

Ceara film de tip granule de la EpilatPRO vine în multe culori în funcție de ingredientele lor, dar în toate cazurile elementul lor de bază este calitatea. Regăsiți o gamă complexă de formule de ceară în catalogul nostru pe epilatpro.ro, la prețuri accesibile, traduse prin reduceri special create pentru saloanele de înfrumusețare.

Tips & Tricks pentru cosmeticiene - Cum îndepărtezi ceara tradițională de pe piele?
Tips & Tricks pentru cosmeticiene - Cum îndepărtezi ceara tradițională de pe piele?

Popularitatea produselor profesionale din ceară a crescut vertiginos în ultimele decenii, ceara tradițiională fiind în special opțiunea preferată a cosmeticienelor profesioniste atunci când vine vorba de a asigura o experiență plăcută în timpul sesiunilor de epilare. 


Pe lângă faptul că sunt foarte eficiente, ceara tradițională este mai sigură pentru persoanele cu piele sensibilă și toleranță scăzută la durere, așa că ne putem aștepta la un tratament mai sofisticat atunci cțnd cosmeticienele utilizează produse din ceară profesionale, așa cum sunt cele din catalogul nostru, pe epilatpro.ro.


Nu se poate nega că oferă o experiență plăcută, daracest lucru se datorează și modului de îndepărtare a cerii tradiționale de pe piele. Arsurile, roșeața și petele de sânge sunt toate greșeli relativ frecvente după ce se  îndepărtează stratul de ceară de pe piele. În acest sens, în cele ce urmează vom prezenta câteva sfaturi de îndepărtare corectă a cerii de pe piele.

 

Modul corect de a lucra cu ceara tradițională

Când este timpul să aplici ceara, urmează direcția de creștere a părului. Asigurați-vă că ceara este răspândită uniform pe piele sau veți întâmpina dificultăți în a o îndepărta în întregime. Stratul de ceară trebuie să fie subțire, deoarece consistența ar trebui să fie deja suficient de groasă pentru a obține o prindere puternică a tuturor firelor de păr. 

Odată ce sunteți mulțumite de rezultat, răsuciți încheietura mâinii când ajungeți la marginea stratului pentru a lăsa o mică clapă. Așteptați câteva minute pentru ca ceara să se răcească, apoi smulgeți-o în direcția opusă creșterii părului. Când faceți acest lucru, apucați clapeta cu mâna dominantă și folosiți cealaltă mână pentru a menține pielea întinsă și pentru a calma ulterior zona.

 

Alte sfaturi utile

În primul rând, ceara tradițională poate fi aplicată pe aceeași zonă de mai multe ori, deoarece sunt special făcute pentru a asigura un tratament blând în care doar firele de păr sunt lipite de ceară. Aceasta înseamnă că puteți repeta procesul de aplicare dacă nu reușiți să smulgeți toate firele de păr din prima încercare. Dacă aveți doar câteva fire de păr, totuși, puteți folosi o pensetă pentru a le smulge de la rădăcină fără a irosi ceara.

 

Îndepărtarea excesului de ceară

Cosmeticienele obișnuite să utilizeze ceara tradițională nu vor lăsa foarte mult surplus de ceară pe piele, dar s-ar putea ca în anumite zone să rămână unele reziduuri de ceară. Dacă ați reușit să îndepărtați toate firele de păr din zonă, nu are rost să repetați procesul de rupere; va provoca doar dureri inutile într-o zonă care este deja sensibilă. Mai mult decât atât, vă recomandăm să dețineți mai multe formule de ceară în salon, pentru a acoperi o arie largă de cerințe. 

Există mai multe moduri de a îndepărta aceste bucăți de ceară, în funcție de instrumentele pe care le aveți la dispoziție. În primul rând, trebuie să slăbiți ceara folosind apă fierbinte, creme sau uleiuri naturale. Atunci când uitlizați produse cosmetice post epilare, asigurați-persoana nu suferă de alergii care ar putea fi declanșate de ingredientele uleiului. 

În general, când vine vorba despre ceara tradițională, clienții se așteaptă la cele mai bune ingrediente și cele mai puternice proprietăți pentru a spori frumusețea naturală a pielii. Produsele de pe EpilatPro.ro garantează acest lucru și astfel vă invităm să vizitați catalogul nostru online pentru a vizualiza gama variată de produse profesionale pentru epilat. 

Ceara de unică folosință - de ce ai nevoie de produse produse premim?
Ceara de unică folosință - de ce ai nevoie de produse produse premim?
Ceara de unică folosință, de tip roll-on, a devenit la rândul ei din ce în ce mai populară de-a lungul anilor, oferind o serie de avantaje pe care atât clienții, cât și cosmeticienele profesioniste le pot aprecia. În cele ce urmează vor fi prezentate câteva dintre principalele avantaje ale cerii de unică folosință din magazinul nostru EpilatPRO.
Epilarea sprâncenelor - ceară tradițională sau ceară la cutie de unică folosință?
Epilarea sprâncenelor - ceară tradițională sau ceară la cutie de unică folosință?
Un decantor de ceară este absolut necesar în orice salon profesional de epilat. Una dintre principalele funcționalități este de a regla temperatura. Un alt avantaj este acela că pot avea unul sau mai multe cuve pentru încălzire, astfel încât se pot utiliza mai multe formule de ceară în timpul unei sesiuni de epilare.
Epilarea cu ceară în zonele sensibile provoacă pete pigmentare?
Epilarea cu ceară în zonele sensibile provoacă pete pigmentare?
Petele pigmentare ce apar în diverse zone de pe piele poartă numele de hiperpigmentare și este cauzată de o varietate de factori. Această afecțiune presupune o producție excesivă de melanină care poate fi declanșată de diferiți factori externi, precum și de anumite modificări hormonale. Pentru a evita hiperpigmentarea cauzată de epilarea cu ceară este absolut necesar să achiziționați produse pentru epilat profesionale. În magazinul nostru, epilatpro.ro, regăsiți o gamă variată de produse de epilat, cu formule potrivite pentru toate tipurile de piele.
Suna