Despre noi

Prezentare

Mezza Luna SRL are sediul in Constanta si este unul din jucatorii importanti de pe piata de vanzari de produse profesionale pentru epilat din Romania. Echipa EpilatPRO.ro este formata din tineri cu experienta in acest domeniu, dornici de a fi mereu primii intr-o piata in care concurenta este din ce in ce mai puternica.

Firma noastra este reprezentant al unor marci de prestigiu din Italia, Spania, Austria, Germania, Grecia, Ungaria, Serbia, SUA, etc ... ; produsele importate si comercializate de noi sunt originale, pentru uz profesional, de cea mai buna calitate.

Mezza Luna SRL si-a inceput activitatea in anul 2005, pornind de la ideea de a oferi clientilor posibilitatea de a achizitiona produse profesionale pentru epilat care sa se remarce printr-un raport calitate/pret foarte bun.

Avand sediul in Constanta, ne-am specializat pe importul si distributia de produse profesionale pentru epilat si accesorii.

Avem numar de inregistrare in scopuri de TVA : RO 18232194 ( Verifica-ne )

Prin ce ne diferentiem noi fata de ceilalti? Simplu, prin abordarea diferita a relatiei cu dumneavoastra, clientul. Intentionam sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a avea in primul rand un client multumit. De aceea va recomandam sa contactati oricare dintre clientii nostri pentru a obtine informatii despre felul in care ne-am onorat promisiunile fata de acestia.

Si va asteptam cu drag sa deveniti si dumneavoastra clientii nostri!

 

DATELE FIRMEI

MEZZA LUNA SRL
B-dul Tomis  267, CONSTANTA, 900382
CUI : RO18232194
Nr. ORC : J13/3993/2005
Cont: RO27 INGB 0000 9999 0306 3006
ING Bank Constanta
Capital social : 200 lei
 
Mezza Luna SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 27119.
 
EpilatPRO este Marca Inregistrata la EUIPO ( Oficiul Uniunii Europene Pentru Proprietate Intelectuală ). Marca EpilatPRO apartine Mezza Luna SRL. Numar marca 018256501.
 
EpilatPRO este Marca Inregistrata la OSIM ( Oficiul de Stat Pentru Inventii si Marci ) cu numarul de depozit M 2013 00723 . Marca EpilatPRO apartine Mezza Luna SRL. Numar marca 125060.
 
Diplome obtinute de firma noastra:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Suna