Livrare si retur

Livrarea

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare si sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie; - comanda minima fiind de 80 lei plus 20 lei taxa de transport. Pentru comenzile care depasesc 350 lei transportul este GRATUIT in aria de acoperire a Fan Courier ! Doar pentru localitatile cu km exteriori, coletele se trimit gratuit prin Posta Romana, la comenzi mai mari de 350lei. Pentru aceste localitati prin Fan Courier se percepe o taxa de 1 leu / km !

Livrarile se fac astfel:
     - comenzile efectuate pana in ora 15:00, sunt ridicate la ora 17 de la sediul nostru de catre Fan Courier si ajung la dvs a doua zi intre orele 9-18 .
     - comenzile efectuate dupa ora 15:00 sunt ridicate a doua zi de catre Fan Courier la ora 17 si ajung la dvs a 3 zi intre orele 9-18 .
     - comenzile efectuate Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica vor fi ridicate de catre Fan Courier de la sediul nostru Luni la ora 17 si ajung la dvs Marti intre orele 9-18 .

Livrarea se face NUMAI prin firma de curierat rapid FAN COURIER cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care lucreaza in sistemul door-to-door. Astfel avem o durata a expedierii de 1 zile lucratoare in orasele mari si 1-2 zile lucratoare pentru orasele mici.

Tarifele de livrare sunt stabilite in functie de metoda de plata astfel:

   Fan Courier Express SRL:
   (pentru orice localitate din Romania)

       -ramburs-20 RON*
       -transfer bancar-20 RON*
       -card online-20 RON*
 
Pentru comenzile care depasesc 350 RON transportul este GRATUIT!
* Tarifele includ TVA. 
  - comenzile pot fi ridicate de la sediul firmei noastre doar in cazul in care sunteti persoana juridica.
  - pentru persoanele fizice din Constanta comenzile vor fi expediate prin curier rapid si ajung a doua zi
 
EpilatPRO.ro livreaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei.
 

Returnarea

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
 
Returul se efectueaza completat formularul de retur si trimis produsul catre noi, costul transportului de retur fiind suportat de client. Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar, in maxim 14 zile de la data denuntarii contractului, in contul indicat de client.
 
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

Produsele returnate vor fi trimise la depozitul nostru, pe adresa :
 
SC Mezza Luna SRL
Str. Industriala Nr. 6, Hala C29, incinta Logistic Park SA, Constanta, cod : 900147 , tel : 0724128520
 
>> Descarca formularul de retur aici <<
 
Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.
In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.
Suna