Piele sensibilă? Descoperă cum o poți epila fără riscuri

Piele sensibilă? Descoperă cum o poți epila fără riscuri

Cosmeticienele specializate în epilat sunt din ce în ce mai căutate. Doamnele și domnișoarele și-au creat o rutină de înfrumusețare, care include și îndepărtarea firelor de păr nedorite. Persoanele cu o piele sensibilă au o anumită reținere când vine vorba de sesiunile de epilat. Acest lucru este cauzat de iritațiile care apar în urma îndepărtării firelor de păr.

Astăzi, în saloanele de epilat se regăsesc soluții ideale, indiferent de tipul pielii. Ceara tradițională nu trebuie să lipsească din niciun salon de epilat, fie că este vorba de ceara de tip discuri sau de granule de tip film.

Aceste formule de ceară sunt utilizate în special pentru epilarea anumitor zone, dar sunt ideale în contextul în care clientul are în general pielea sensibilă.

Poți epila o piele sensibilă?

Trebuie să începem prin a spune că anumite părți ale corpului vor fi întotdeauna mai sensibile, indiferent de tipul de piele al persoanei. Fața, axilele și întreaga zonă intimă sunt foarte sensibile la durere, așa că tehnica de epilare ar trebui să fie perfecționată pentru a evita provocarea unui disconfort prea mare. 

În ajutorul dumneavoastră vin și echipamentele de încălzire a cerii la temperatura optimă. Cu alte cuvinte, pe lângă formulele de ceară alese este absolut necesar să alegeți un decantor de ceară care să vă completeze munca.

Fața suferă cel mai mult din cauza expunerii la soare, pielea de la axile ar putea fi mai fragilă dacă persoana a folosit deodorante și alte substanțe chimice ani de zile, iar zona intimă este pretențioasă în special după sesiunea de epilat. Dacă pielea clientului dumneavoastră este deja sensibilă și/sau predispusă la diferite afecțiuni ale pielii (acnee, alergii, erupții cutanate), va trebui să vă îmbunătățiți tehnica de epilare pentru a îndepărta firele de păr din aceste zone delicate, iar produsele pentru epilare și echipamentele de încălzire a cerii ar trebui să fie la înălțime.

Ceara tradițională pentru pielea sensibilă

Există multe avantaje ale cerii tradiționale. Un exemplu ar fi că este cea mai bună alegere atunci când vine vorba de epilarea pielii sensibile. Principalul beneficiu al acestui tip de ceară este capacitatea de a smulge firele de păr fără a adera pe piele, astfel încât clienții nu trebuie să riște prea multă durere/iritare în zonele în care pielea este deja vulnerabilă. 

Pe lângă faptul că aceste formule de ceară sunt eficiente atunci când sunt aplicate pe față și axile, ceara tradițională profesională este, de asemenea, o alegere ideală pentru a îndepărta firele de păr chiar și de pe suprafețele mai mari de piele.

Pentru a avea un rezultat de succes, noi vă recomandăm să încălziți ceara cu ajutorul unor echipamente profesioniste care fac parte din gama decantoare ceară. La noi în magazin veți regăsi o varietate de modele care să se plieze pe cerințele particulare ale salonului dumneavoastră. 


Sfaturi pentru cosmeticiene

Magazinul nostru furnizează produse de ceară calitative, îmbogățite cu ingrediente naturale ce hidratează pielea. Fiecare dintre produsele de ceară pentru corp minimizează durerea și sunt ușor de utilizat, astfel încât, să puteți lucra în siguranță și eficient, fără teama de a afecta o piele care este deja sensibilă. Aceste formule de ceară necesită diferite temperaturi de încălzire, iar pentru rezultate optime vă recomandăm să descoperiți gama noastră de decantoare ceară profesionale


Într-un final, pielea sensibilă nu mai trebuie să fie o provocare pentru cosmeticienele profesioniste. Produsele actualizate frecvent sunt la standarde calitative înalte, iar echipamentele profesioniste reprezintă un real ajutor chiar și pentru sesiunile de epilat dificile. 

Lăsați un comentariu
Suna