Cum obținem cea mai fină piele după epilare?

Cum obținem cea mai fină piele după epilare?

Piele catifelată și fără iritații? Foarte ușor de obținut cu uleiurile și loțiunile speciale după epilare, care sunt absolut necesare pentru a obține rezultatele dorite în salonul tău. Acestea au rolul de a hidrata pielea în profunzime și nu permit petelor de roșeață să apară. Cu toate știm cât de enervante pot fi iritațiile după epilare, de aceea folosirea unor produse după procedură, care calmează și revigorează, este un pas ce nu trebuie neglijat sau omis.

 


Ce produse folosim înainte?


Înainte de a începe procedura este recomandat să folosiți o loțiune ce va preveni înroșirea pielii și o va curăța cu delicatețe. O variantă ideală ar fi Loțiunea cu Trandafir înainte de epilare de la Roial. Aceasta pregătește pielea corespunzător și are un parfum delicat datorită extractului puternic de trandafir.


De asemenea, se poate folosi un gel mentolat înainte de epilare. Acesta are rol antiseptic și reduce durerile și disconfortul din timpul procesului. Astfel, clientele se vor simți mai confortabil în timpul procedurii. Este recomandat pentru toate tipurile de piele și conține extract de mușețel, ulei de rozmarin și ulei de arbore de ceai.


Trebuie să pregătim pielea corespunzător, însă trebuie să o tratăm și după finalizarea procesului.

 


Ce produse folosim după epilare?


Un produs recomandat să fie folosit după îndepărtarea părului cu ceară este loțiunea cu Aloe Vera de la Roial. Aceasta are o consistență ușor fluidă și îndepărtează orice urmă de ceară, lăsând pielea moale și mătăsoasă. 


Uleiurile sunt o altă variantă de a trata pielea iritată. Uleiul hidratant după epilare de la Quickepil se poate utiliza pe întreaga suprafață a corpului și se masează prin mișcări circulare de jos în sus pe zona dorită. Astfel, pe lângă procedura de epilare, clientele noastre se bucură și de un masaj relaxant.


Uleiurile după epilare au efect antiinflamator și previn apariția cicatricilor. Un ulei cu Aloe Vera sau cu eucalipt va calma pielea mai repede și va oferi o senzație plăcută de răcorire. 


Uleiul cu argan după epilare de la Depilfax hidratează intens și parfumează pielea. Uleiul de argan este un produs preferat atunci când vine vorba de tratamentele de înfrumusețare pentru multiplele sale beneficii. De asemenea, uleiul îndepărtează foarte bine resturile de ceară și lasă pielea netedă și curată.


După procedura de epilare putem să folosim și o cremă acidă ce ajută la restructurarea și refacerea ph-ului normal al pielii și este recomandată să fie utilizată în zonele predispuse iritațiilor. Zonele mai sensibile la care trebuie să acordăm o atenție mai mare sunt anxila, linia bikinilor, zona sprâncenelor și buza superioară.

 


Ce produse folosim pentru evitarea firelor crescute pe sub piele?


Foliculita este o afecțiune dermatologică des întâlnită, fiind cauzată de infecția bacteriană sau fungică a săculeților de la baza firelor de păr, care se găsesc sub piele. La început, în jurul acestora pot să apară mici umflături roșii sau albicioase, asemănătoare acneei, mai apoi urmând ca infecția să avanseze, cauzând umflături dureroase, acoperite de cruste. După epilare bacteriile pot să ajungă mult mai ușor sub pielea noastră, iar de aceea este important să le ținem la distanță folosind produse care să ne protejeze.


Pentru a evita firele de păr crescute pe sub piele și iritațiile, trebuie neapărat să utilizăm produse speciale pentru astfel de probleme. 


Loțiunea pentru prevenirea și tratarea firelor de păr crescute pe sub piele protejează împotriva agenților agresivi externi și revigorează epiderma.


Indiferent pentru ce produse optăm, important este să pregătim corespunzător pielea pentru epilare și să o hidratăm după procedură, pentru a evita apariția unor probleme mai puțin plăcute. Astfel, noi ne vom bucura de un proces ușor de epilare, iar clientele noastre se vor bucura de o piele fină și mătăsoasă, lipsită de iritații sau disconfort. 

Lăsați un comentariu
Suna