Cum decurge o ședință de epilare într-un salon profesionist

Cum decurge o ședință de epilare într-un salon profesionist

Pentru a obține rezultate deosebite, care să se ridice la așteptările clientelor este esențială folosirea produselor de o calitate superioară, iar procedura de epilare trebuie executată de o cosmeticiană bine pregătită în domeniul ei.

O ședință de epilare este ca un ritual sacru de îngrijire și înfrumusețare ce trebuie urmat cu precizie pentru a obține o piele catifelată. Acest ritual este un moment de relaxare pentru clientele noastre și trebuie să îl facem cât mai plăcut posibil cu ajutorul produselor pe care le folosim, dar și a tehnicilor de aplicare a acestora.

În primul rând, o cosmeticiană profesionistă pregătește pielea înainte de procedură. Un ulei sau o loțiune înainte de epilare are rolul de a tonifia, degresa și curăța pielea. Acest pas nu trebuie omis întrucât face ca procesul de epilare să fie mai rapid și mult mai eficient în îndepărtarea firelor de păr nedorite. Ceara are o aderență mai bună dacă folosim produse înainte de epilare, iar acest lucru ajută și la diminuarea durerii sau a senzațiilor mai puțin plăcute.

Un alt avantaj al acestor produse este faptul că se aplică prin masarea pielii, iar acest lucru face ca ședința de epilare să se transforme într-un adevărat răsfăț.

Apoi, fie că alegem să folosim ceară de tip granule sau rezerve de ceară de unică folosință trebuie să fim atente la modul în care o aplicăm pe piele. Produsul trebuie încălzit corespunzător urmând indicațiile de pe ambalaj. După ce ne-am asigurat că ceara este la temperatura potrivită o aplicăm pe zona dorită în direcția creșterii firelor de păr, urmând ca benzile să fie îndepărtate printr-o mișcare rapidă în direcția opusă. Produsele de o calitate superioară vor ușura procedura de epilare pentru cosmeticiene, iar anumite tipuri de ceară, așa cum este și cea de la ATHINA PREMIUM pot fi considerate ca un tratament ce lasă pielea catifelată și hidratată.

Procedura de epilare trebuie să se finalizeze mereu cu un produs care să hidrateze și să calmeze pielea ce se poate irita foarte ușor. Uleiurile după epilare au fost concepute special pentru îmbunătățirea aspectului pielii și pentru bunăstarea clientelor.  De asemenea, uleiurile aromatice lasă pielea frumos parfumată și ajută la îndepărtarea resturilor de ceară. Pe EpilatPRO.ro găsiți o gamă variată de uleiuri parfumate, special create pentru a fi folosite după epilare.

Un alt lucru de care am putea ține cont pentru a oferii cele mai bune și calitative servicii este atmosfera din interiorul salonului nostru. Un loc primitor, curat și frumos va atrage mereu atenția și reprezintă un mare avantaj. Putem crea un moment unic de răsfăț clientelor noastre prin câteva lucruri mici care vor face diferența.

În primul rând, o muzică de fundal potrivită ajută clientele să fie mai relaxate și să se simtă mai bine în salonul nostru. Un play-list cu muzică bună ne va ajuta să obținem o atmosferă mai distinsă în timpul procedurilor de înfrumusețare. 

Apoi, un miros plăcut va fi mereu ușor remarcat și apreciat. Putem împrospăta constant aerul cu ajutorul odorizantelor de cameră sau folosind un spray parfumat pentru încăperi. De asemenea, putem induce ideea unui ritual de înfrumusețare cu ajutorul câtorva lumânări ce vor crea o experiență unică și un moment de relaxare pentru clientele ce ne calcă pragul.

Creează un sanctuar de relaxare în salonul tău pentru a oferi cele mai bune și memorabile servicii. Pe EpilatPRO.ro găsești tot  ce ai nevoie pentru a  ușura procesul de epilare și pentru a oferi un moment plăcut de relaxare clientelor tale.

Lăsați un comentariu
Suna