Fluid Profesional pentru Laminare Gene 3ml - Binacil

Fluid profesional pentru laminarea genelor 3ml de la Binacil

produs in Germania de Wimpernwelle

Cod produs: EBX13
Stoc epuizat
48,00 lei

Consultanță? Sună acum 0724 128 520

Descriere

Fluid pentru laminarea genelor profesional 3ml - BINACIL.

FLUIDUL PENTRU LAMINARE profesional  cu KERATIN BOOSTER  este un produs de  îngrijire și protecție DE ULTIMĂ GENERAȚIE după fiecare tratament al genelor si sprancenelor.

Si genele sănătoase si viguroase au nevoie de o îngrijire suplimentară. Motiv pentru care substantele active din gelurile pentru modelarea  genelor contin substanţe de îngrijire de o calitate superioară, deoarece procedurile chimice ca vopsitul sau modelarea  genelor pot solicita structura genei.

FLUIDUL PENTRU LAMINARE profesional protejează în plus structura genei după procedurile chimice asigurandu-i  vigurozitatea şi luciu prin KERATIN  BOOSTER

Un fluid de ultimă generaţie cu cele mai valoroase substanţe active: cheratina , proteine de matase ,proteine de grau si pantenol.

1 flacon (3 ml)

Laminarea ca un ultim pas după ondularea genelor sau după vopsire face ca genele să devină mai strălucitoare cu cheratina, proteine de mătase, proteine de grău și pantenol.

MOD DE UTILIZARE: Se aplică fluidul pentru laminare cu un microbrush de sus in jos din abundenţă. A nu se spala fluidul aplicat pe gene in următoarele ore!

produs in Germania de Wimpernwelle

Vezi mai mult

LIVRARE

Tariful per colet este 20 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 350 RON beneficiaza de transport gratuit.

Recenzii

Suna