Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Gel igienizant Maini - IgienDrop 5 Litri

Gel igienizant Maini IgienDrop 5 Litri

 - la numai 39.8 lei / litruCod produs: EIC05
Stoc epuizat
295,00 lei

Consultanță? Sună acum 0724 128 520

Descriere

Gel igienizant cosmetic pentru Maini - IGIENDROP 5 Litri
 
 - la numai 39.8 lei / litru
 
 - potrivit pentru a umple dozatoarele mai mici cu gel de 1000ml, 500ml, 100ml, etc .
 
                FORMULĂ INOVATIVĂ
   70-75% ALCOOL + 2% APĂ OXIGENATĂ
 
PRODUS AVIZAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLATARE MEDICO-MILITARA "CANTACUZINO"
 
   IGIENDROP este un gel igienizant cosmetic mentolat pentru mâini cu o formulă de ultimă generație. Este o soluție hidroalcoholică cu un procent de ALCOOL ÎNTRE 70 și 75% și cu o adăugare importantă de 2% APĂ OXIGENATĂ (peroxid de hidrogen) pentru a asigura o curățare mai bună și mai sigură a mâinilor. Gelul curăță și dezinfecteaza mâinile în doar cateva secunde, nu este necesară clatirea după utilizarea gelului IGIENDROP.
 
   Totodată are un EFECT HIDRATANT protejează mâinile datorită glicerinei pure. IGIENDROP are o formul bazată pe ingrediente de igienizare specifice, care în câteva secunde garantează curățarea completă și profundă a pielii mâinilor. Totodată dând un efect catifelat incredibil, cu un răcoritor PARFUM DE MENTOL.
 
   IGIENDROP respectă pe deplin criteriile date de OMS (Organizația Mondială de Sănătate) în privința produselor de igienizare.
 
 
MOD DE UTILIZARE: Aplică o cantiate adecvată de gel igienizant IGIENDROP pe palma mâinilor tale. Frecați mâinile pe toată suprafată și pe degete și pe partea superioară. Continuă frecarea mâinilor și a degetelor până când mâinile sunt uscate. Acest proces ar trebui să dureze aproximativ 20 de secunde

AVERTIZĂRI: inflamabil, feriți-l de flăcările deschise și de sursele de căldură. Conține alcool denaturat și peroxid de hidrogen. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu multa apă. Nu folosiți pe copii sub 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu ingerați.
 
INGREDIENTE: Alcohol denat., Aqua [Water], Isopropyl alcohol, Glycerin, Propylene glycol, Carbomer, Hydrogen peroxide, Parfum [Fragrance], Menthol, Triethanolamine, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Geraniol.
 
 
 APASĂ AICI  și descarcă broșura cu produsele IGIENDROP de la ItaliCare
 
 
Ambalaj: 5 Litri gel igieniznt cosmetic in bidon de plastic cu capac
 
Produs fabricat in Italia de : ItaliCare


 

Vezi mai mult

LIVRARE

Tariful per colet este 20 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 350 RON beneficiaza de transport gratuit.

Recenzii

Suna