Concurs International Starpil 2023


      EpilatPRO va invita la al 4 -lea Concursul International de epilare cu ceara Starpil 2023, cu premii in valoare totala de 2200 EURO !

 

Concurs Starpil 2023

 

Premiile care pot fi castigate:


Premiul    I  -  Pachet produse Starpil în valoare de 1.500 EURO + Certificat câștigător Locul I + Uniformă oficială Starpil cu broderie aurie + Programul Starpil Ambassador (informații în anexa Ambasadorului Starpil).

 

Premiul  II  -  Pachet produse Starpil în valoare de    500 EURO + Certificat Locul II + Uniformă oficială Starpil cu broderie argintie.

 

Premiul III  -  Pachet produse Starpil în valoare de    200 EURO + Certificat Locul III + Uniformă oficială Starpil cu broderie bronz.

 

 

Conditiile de participare la concurs le puteti descarca de AICI !  Sau puteti citi mai jos cateva detaliile .


*produsele vor fi alese din lista de preturi pentru profesionisti pusa la dispozitie de Starpil Spania.

 

Perioada de desfasurare a concursului este 06.11 - 06.12.2023, iar castigatorii vor fi anuntati pe data de 13.12.2023 !

 

EpilatPRO va incurajeaza sa participari la acest concurs care este gratuit! Trebuie sa folositi numai produse Starpil. De pe site-ul nostru puteti sa cumparati produsele dorite pentru a participa la concurs.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii sau ajutor in alegerea produselor, ne puteti contacta si va ajutam cu placere.

 

Format practic rapid și ușor
• Postează video-ul tău pe canalul tău de Facebook si IGTV.
• Dă tag următoarelor conturi: @starpilofficial (pe Facebook) și /sau @starpil_official (pe Instagram)
• Tăguiește furnizorul tău: @EpilatPRO (pe Facebook) și /sau @EpilatPRO (pe Instagram)
• Folosește ca hastag #starpilcontest2023
• Menționează din ce tară ești in postarea ta.

 

Concurs Starpil 2023

 

Dragi cosmeticiene iubitoare de produse Starpil

. Avem un mesaj important pentru voi !

In perioada 06 Noiembrie - 06 Decembrie 2023 va avea loc AL 4 -LEA CONCURS INTERNATIONAL ON-LINE DE EPILARE CU CEARA STARPIL.

 

Ce trebuie sa faceti pentru a participa:

1. Sa postati un video facut cu telefonul (vertical) de max. 7 min in care epilati un picior cu ceara STARPIL.

2. Sa dati tag in postare @starpilofficial si @epilatpro pe facebook cat si pe instagram (@starpil_official si @epilatpro), sa mentionati tara dvs. si sa puneti hastag #starpilcontest2023

3. In postare trebuie sa aveti toate produsele inainte si dupa epilare STARPIL (ceara, ulei, incalzitor etc.) si sa spuneti in cateva cuvinte (de preferat in engleza) de ce ati ales sa lucrati cu aceste produse.

4. Participarea la concurs este gratuita iar in data de 13 Decembrie vor fi anuntati castigatorii pe conturile @starpilofficial pe facebook si @starpil_official  pe instagram.

 

Puteti consulta conditiile detaliate de participare AICI !  Parcurge-ti cu atentie toate detaliile despre concurs, in acest fel ve-ti avea sanse cat mai mari de a castiga unul din premiile puse in concurs !

 

Brandul Starpil este fabricat in Spania de MAYSTAR si este cel mai important brand de ceara. Fabrica are peste 38 de ani de existenta in lumea cosmeticelor. Ei sunt cei care, in 1984, au inventat ceara la ROLL-ON si incalzitoarele pentru acest tip de ceara de unica folosinta.

 

 

Va multumim pentru ca sunteti clientii nostri !

 

EpilatPRO.ro

 

Va stam la dispozitie la orice ora pe mail , pentru orice fel de probleme sau nelamuriri ne puteti contacta aici.

 

Concurs Starpil 2023

Suna